Superfiilis

SUPERFIILISTÄ JO VUODESTA 2008

Superfiiliksen on perustanut Mervi "supermepa" Hämäläinen vuonna 2008. Superfiilis aloitti pienissä tiloissa tekemällä hierontaa Myyrmäen urheiluhallissa. Hiljalleen osaamista on tullut lisää ja toiminta on laajentunut. Vuonna 2015 Superfiilis muutti täysin omiin tiloihin Helsingin Eerikinkadulle ja syntyi Superfiilis Helsinki.

Vuonna 2019 Superfiilis Helsinki muutti Hietalahdenkadulle. Superfiilis kasvoi vuosien saatossa ja palkkasi työntekijöitä isompiin tiloihin, kivenheiton päässä vanhasta Eerikinkadun toimipisteestä. Putiikki sai enemmän tilaa, siirtyi myös nettiin ja Superfiilis alkoi maahantuoda ja jälleenmyydä hoitotuotteita.

Vuonna 2024 Superfiiliksen oli aika kokea seuraava muodon muutos. Uudet tilat avattiin Kruununhakaan Maariankadulle. Toiminta jatkuu entistä ehompana: Superfiilis-hoitolassa hoitoja tekee Mervin lisäksi useat hoitajat, kursseja järjestetään useita viikottain ja koko ajan kuvataan lisää verkkokurssimateriaalia. 

Vain aika näyttää, mitä kaikkea Superfiiliksessä puuhataan 10 vuoden päästä!

Superfiilis on minulle todellakin kutsumustyö. Kutsumus jakaa ihmisille positiivista elämänasennetta, iloa, kiitollisuutta ja herätellä ihmisiä katsomaan oikeita asioita elämässään. Minulle on tärkeää sekä henkinen, että fyysinen hyvinvointi, ihminen on kokonaisuus.
Sydämellisesti tervetuloa löytämään sisäinen Superfiiliksesi.
-Supermepa-