SuperFiiliksen tiimi

SuperFiilis Helsinki

 Mervi "SuperMepa" Hämäläinen

Superfiiliksen perustaja ja omistaja / Helsingin positiivisin 2016 / Superfiiliksen Mestari / Parantaja / Taiteilija Superfiilis Koulun rehtori ja opettaja Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija

Mervi on luonut Superfiiliksen herättääkseen inspiroitumista ja parantumista! Hänellä on syvä palo jakaa Parantumisen ilosanomaa! Erityisesti Naisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja opettaminen on lähellä hänen sydäntään. Myös taide ja tietenkin parantava taide on erittäin lähellä SuperMepan sydäntä. SuperMepa tekee hoitaja Superfiiliksen hoitolassa ja opettaa tulevia hoitajia! Hän opettaa myös Parantavaa Tanssia ja vetää Naurujoogaa! 

YHTEYSTIEDOT

mervi@superfiilis.fi / 0405784406


Super Mimi

Supermepan assistentti / Superfiiliksen toimisto ja markkinointi

Super Mimi on iloinen pieni tehopakkaus, joka auttaa SuperMepaa Superfiiliksen pyörittämisessä. Super Mimi huolehtii myös SuperFiiliksen Some Markkinoinnista. Super Mimi saa SuperMepan kiinni kellon ympäri, joten jos et saa kiinni SuperMepaa laita viestiä Super Mimille ja hän hoitaa asian! 

Sanna Orava

Superfiilis Hoitola / Superfiilis Koulun opettaja

Olen ammateiltani kuntoutuksen lähihoitaja, kiinalaisen lääketieteen harjoittaja ja puutarhuri. Lisäksi olen opiskellut shiatsuhoitajaksi ja käynyt myös paljon täydentävien hoitojen koulutuksia. Jatkokouluttaudun myös koko ajan, parhaimmillani shiatsun mestariopintojen parissa.
Osaamisalueisiini kuuluu akupunktio, guashaus, kuivakuppaus, imukuppihieronta, akupainanta sekä shiatsu. 

Olen itse saanut aikoinaan apua kiinalaisesta lääketieteestä omiin selittämättömiin terveysongelmiin. Kiinalainen lääketiede alkoi tuntua omalta jutulta, ja siitä on tullut minulle intohimo, josta riittää ammennettavaa koko loppuelämäksi.
Hoitaminen on joka kerta mielenkiintoinen tutkimusmatka, johon sukellan; josta aina opin ja oivallan uutta. Koen sen myös hyvin luovana tekemisenä, parantamisen taiteena, jossa voi kokea hienoja onnistumisia ja tavata upeita ihmisyksilöitä. Asiakkaalle onnistunut ja rentouttava hoitokokemus on ykkösprioriteettini!

Tiuku

Superfiilis Hoitola / harjoittelija

Hei olen Tiuku.  Olen  koulutukseltani luontaisterapeutti ja teen erilaisia luontaishoitoja .

Syvennän osaamistani opiskelemalla koulutetuksi hierojaksi.

Intohimoni on luontaishoidot ja henkinen hyvinvointi. Hoidan asiakasta kokonaisvaltaisesti. Kehoa ja mieltä.

Tiukulle voi varata ajan www.timma.fi/superfiilishoitola 


Enne Jakosuo

Superfiiliksen taiteilija/kuvittaja

"Olen Enne, nuori jyväskyläläinen taiteilijanalku. Olen koko elämäni tehnyt taidetta musiikista maalaamiseen, joten saadessani tilaisuuden työskennellä SuperFiilikselle, kieltäytyminen ei tullut kuuloonkaan. Olen maalannut opetusmateriaaleja ja luvassa on vielä paljon muutakin. Ehdottomasti tärkeintä työssäni on se, että taiteeni nostattaa keskustelua ja saa hymyn huulille!"