SuperFiiliksen tiimi

SuperFiilis Helsinki

 Mervi "SuperMepa" Hämäläinen

Superfiiliksen perustaja ja omistaja / Helsingin positiivisin 2016 / Superfiiliksen Mestari / Parantaja / Taiteilija Superfiilis Koulun rehtori ja opettaja Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija

Mervi on luonut Superfiiliksen herättääkseen inspiroitumista ja parantumista! Hänellä on syvä palo jakaa Parantumisen ilosanomaa! Erityisesti Naisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja opettaminen on lähellä hänen sydäntään. Myös taide ja tietenkin parantava taide on erittäin lähellä SuperMepan sydäntä. SuperMepa tekee hoitaja Superfiiliksen hoitolassa ja opettaa tulevia hoitajia! Hän opettaa myös Parantavaa Tanssia ja vetää Naurujoogaa! 

YHTEYSTIEDOT

mervi@superfiilis.fi / 0405784406


Super Mimi

Supermepan assistentti / Superfiiliksen toimisto ja markkinointi

Super Mimi on iloinen pieni tehopakkaus, joka auttaa SuperMepaa Superfiiliksen pyörittämisessä. Super Mimi huolehtii myös SuperFiiliksen Some Markkinoinnista. Super Mimi saa SuperMepan kiinni kellon ympäri, joten jos et saa kiinni SuperMepaa laita viestiä Super Mimille ja hän hoitaa asian! 

Marja Käyhkö

Superfiilis Hoitola / Superfiilis Koulun opettaja

Olen koulutukseltani luontaishoitaja, ayurvedahoitaja, luonnonvaratuottaja ja keruutuoteneuvoja. Olen vuosien ajan perehtynyt villiyrttien ja lääkekasvien terapeuttisiin vaikutuksiin ja hyödynnän parantavia kasveja lähes kaikissa hoidoissani. Olen myös energiahoitaja ja Reiki-master. Olen herkkä mutta rempseä luonnonlapsi Ja sydämessäni ikuisesti hippi. Koen herkkyyteni olevan voimavara hoitamisessa, ja haluan luoda turvallisen tilan jossa ihmisellä on hyvä olla, jossa saa olla oma itsensä. Hoito-otteeni on lempeä. Stressi on pahimpia oireiden aiheuttajia, joten haluan hoidoillani tarjota rentoutumisen, mielenrauhan ja läsnäolon hetkiä keskelle välillä kiireistäkin arkea.

Sanna Orava

Superfiilis Hoitola / Superfiilis Koulun opettaja

Olen ammateiltani kuntoutuksen lähihoitaja, kiinalaisen lääketieteen harjoittaja ja puutarhuri. Lisäksi olen opiskellut shiatsuhoitajaksi ja käynyt myös paljon täydentävien hoitojen koulutuksia. Jatkokouluttaudun myös koko ajan, parhaimmillani shiatsun mestariopintojen parissa.
Osaamisalueisiini kuuluu akupunktio, guashaus, kuivakuppaus, imukuppihieronta, akupainanta sekä shiatsu. 

Olen itse saanut aikoinaan apua kiinalaisesta lääketieteestä omiin selittämättömiin terveysongelmiin. Kiinalainen lääketiede alkoi tuntua omalta jutulta, ja siitä on tullut minulle intohimo, josta riittää ammennettavaa koko loppuelämäksi.
Hoitaminen on joka kerta mielenkiintoinen tutkimusmatka, johon sukellan; josta aina opin ja oivallan uutta. Koen sen myös hyvin luovana tekemisenä, parantamisen taiteena, jossa voi kokea hienoja onnistumisia ja tavata upeita ihmisyksilöitä. Asiakkaalle onnistunut ja rentouttava hoitokokemus on ykkösprioriteettini!

Tiuku

Superfiilis Hoitola / harjoittelija

Hei olen Tiuku. Intuitiivinen energiahoitaja ja luontaisterapeutti opiskelija.

Tarjoan intuitiivisia energiahoitoja ja luontaisterapian harjoitushoitoja opiskelija hinnoin valmistumiseeni 2022 talveen saakka.

Intohimoni on luontaishoidot ja henkinen hyvinvointi. Hoidan asiakasta kokonaisvaltaisesti. Kehoa ja mieltä.

Tiukulle voi varata ajan www.timma.fi/superfiilishoitola kategoriasta harjoitteluhoidot.

Harjoittelijahoidot:

-Hemmottelu kasvohoito 30min 20e / 60min 40e 

(alkupuhdistus, akupunktio pisteiden hoito, gua sha, kuorinta, naamio ja hieronta)

-Gua sha niska hartia 30min 20e

-Gua sha kädet 30min 20e

-Yrttinyyttihieronta 60min 40e / 90min 55e

(kylmä tai lämmin öljyhieronta yrttinyyteillä)

Susanne Hyvärinen

Superfiilis Hoitola

Susanne Hyvärinen

Olen koulutukseltani kosmetologi ja arvostan luonnollista kauneutta, luonnonkosmetiikkaa ja pehmeitä, pitkällä aikavälillä kestäviä metodeja kauneudenhoidossa. Valmistun gua sha terapeutiksi 12/2021 ja shiatsu terapeutiksi 5/2022, opiskelen myös mm. aromaterapiaa. Ensimmäiseltä ammatiltani olen koruartesaani ja taide ja luovuus ovat lähellä sydäntäni. Teenkin erilaisten kauneutta - ja hyvinvointia lisäävien hoitojen lisäksi Superfiilikselle luovaa kuvallista materiaalia mm.koulutuskäyttöön. Hoitoja joiden opinnot ovat yhä kesken teen harjoitushoitoina harjoitushintaan. Tykkään yhdistellä eri hoitomenetelmiä luovasti asiakkaan tarpeen ja intuition mukaan, hoitotapani on pehmeän jämäkkä. Haluan oppia aina uutta ja kehittyä niin ihmisenä, hoitajana kuin taiteilijanakin, sekä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin mitä elämä tuo. 

Tervetuloa hoitoihin.

Enne Jakosuo

Superfiiliksen taiteilija/kuvittaja

"Olen Enne, nuori jyväskyläläinen taiteilijanalku. Olen koko elämäni tehnyt taidetta musiikista maalaamiseen, joten saadessani tilaisuuden työskennellä SuperFiilikselle, kieltäytyminen ei tullut kuuloonkaan. Olen maalannut opetusmateriaaleja ja luvassa on vielä paljon muutakin. Ehdottomasti tärkeintä työssäni on se, että taiteeni nostattaa keskustelua ja saa hymyn huulille!"