Oppilaiden palautteet

Superfiilis Koulu

Marja Käyhkö

Luontaisterapia koulutus 2018-2019

"Luontaisterapian kurssi oli hyvin monipuolinen koulutus, jossa opittiin paljon käytännön hoitamista, mutta johon kuului myös tämän poppanaisen ihanat energiahoidot!
Mervi on lämmin, innostava, sydämellinen, kannustava, inspiroiva aito opettaja, jolla on maaginen taito luoda kursseilleen lämmin ja tasavertainen, turvallinen, rento, ilmapiiri jossa innolla opitaan, tutkitaan yhdessä, nauretaan, hömpötellään, herkistytään ja vakavoidutaan kiehtovien aihepiirien äärelle!
Koulutus oli myös iso irtiotto arjesta, ja siihen kuului paljon iloa, naurua, yhteistä innostusta. Mervi osaa herättää kipinän haluta oppia ja ottaa lisää selvää!
Itse innostuin koulutuksen aikana etenkin hieronnasta ja aromaterapiasta. Joku muu voi saada sytykkeen vaikkapa parantaviin kiviin ja energiahoitoihin! Taikka kiinalaiseen lääketieteeseen, joka toimii koulutuksen kantavana pohjafilosofiana.
Vaikka ei haluaisi hoitamisesta ammattia itselleen, oppii vuoden aikana myös kokonaisvaltaisesti hoitamaan itseä ja läheisiään. Opeteltavat hoidot ovat todella ihania, parantavia, monipuolisia, terapeuttisia, ja kurssilla hoidettiin toisiamme runsaasti ja jokainen sai myös itse paljon hoitoja vastaan."

Maarit / Euforia Wellness, Vuokatti

Superfiilis Koulu

"Jos en olisi lähtenyt täältä Kainuusta kerran Mervin luo kouluttautumaan Helsinkiin, niin meidän hoitola olisi vain pieni hoitola muiden joukossa. Mervin myötä meille on tullut mm. kuivakuppaus ja guasha tutuiksi, ja ne ovat tulleet myös päivittäin käytettäviksi tuotteiksi. Mervin inspiroimana uskallan hyödyntää kaikkea oppimaani tietoa hoidoissa ja asiakkaat saavat siitä parhaan hyödyn. Voin käyttää rohkeasti esim. äänimaljoja, hoitavia kiviä, guashaa, imukuppeja yms. Mervin kurssit ovat rohkeasti erilaisia ja helposti lähestyttäviä. Mervin maanläheinen tyyli on opettaa ja olla läsnä oppilaiden kanssa pienessä ryhmässä. Se auttaa havainnoimaan ja keskustelemaan vuorovaikutteisesti yhdessä tehden. Kurssit ovat myös hyvin käytännön läheisiä. Kiitos Mervi rohkeudesta olla oma itseni ja kiitos, että olet ollut opettamassa näitä ihania hoitoja. Tästä on hyvä jatkaa! " 

Suvi Lindstedt

Luontaisterapia koulutus 2018-2019

"Todella mielenkiintoinen ja kokonaisvaltainen koulutus! Olen oppinut aivan valtavasti uutta, sekä saanut harjoitella erilaisia upeita hoitoja. Olen saanut käyttööni valtavasti erilaisia työkaluja energeettiseenhoitamiseen. Mervi on innostavin ja motivoivin opettaja ketä olen koskaan tavannut! Hänen opetustaan on todella mielenkiintoista kuunnella. Meillä on ryhmässä aivan ihana avoin ja rakkaudellinen ilmapiiri. Kurssitovereista olen saanut ihania uusia ystäviä. Koulutus on saanut aikaan minussa ja elämässäni todella suuren positiivisen muutoksen"

Susanne Hyvärinen

@luovastikaunishyväolo

Guashaterapeutti koulutus 2021

” Sain osallistua Suomen ensimmäiseen guashaterapeutti koulutykseen. Tämä koulutus avasi minulle oven kiinalaisen lääketieteen ja luontaishoitojen maailmaan, eikä paluuta enää ole! Mervi oli opettajana asiantunteva, inspiroiva ja aito. Koulutus oli laaja ja antoi hyvät eväät erilaisten guasha hoitojen tekemiseen

"

Oppilaiden palautetta <3

@luovastikaunishyväolo

Susanne Hyvärinen

Aromaneuvoja koulutus:

Koulutus antaa laajat perustiedot aromaterapiasta ja erilaisista eteerisistä öljyistä jne sekä antaa valmiudet aromaneuvojana toimimiseen. Tästä oili hyvä jatkaa aromaterapeutiksi asti opiskelua. Opettajana Mervistä kuuluu rakkaus luontoon ja "rehuihin", sekä niiden parantaviin ominaisuuksiin, kuten hän itse ehkä sanoisi. Mervi yhdistää luovasti kiinalaisen lääketieteen osaamistaan aromaterapiaan.


Erityiskiitos Mepalle! Olet mullistanut ja muuttanut ajattelutapojani menneenä kahden vuoden aikana.

Jo pelkästään ensimmäinen kokemus 2 päivän Gua Sha -koulutuksesta avasi tien vuoden mittaiseen Gua Sha -terapeutiksi opiskelemaan. Matkan varrella olen käynyt erilaisia lyhyitä koulutuksia kuten aarrekartta-ohjaaja, kuivakuppauksia (mm. imukuppi, tulikuppi), hieman myös aromaterapiahierontaa. Verkkokurssejakin on tuolla alustalla muutama. Aiheina näissä suklaa, ruusuterapia, yrttinyytti yms kaikkea ihanaa <3

Ajattelutavan muutos on johtanut omalta osaltani työpaikkojen vaihdokseen, työpaikalta potkut saaneena (kun ei itse ota, niin universumi potkii itse perseelle). Työpaikan menetys oli selkeästi universumin suora sanonta; "lopeta nyt se palkkaduuni, keskity unelmiisi ja toteuta ne, hanki niitä unelmia lisää ja toteuta myös ne".

Nykyään olen yrittäjä, ja on se vain ihanaa miten ihmiset on niin turtuneita ja haluavat kokeilla näitä kiinalaisia hoitoja; Gua Shaa ja kuivakuppauksia. Kaikkea hieman jopa eksoottista.

Mepasta ei voi pahaa sanoa, ei vaan keksi. En ymmärrä mistä tuo nainen keksii näitä kaikkea, mutta ilman tuota naista ei olisi nyky-minää. Kiitos Mepa ❤ Mepan kanssa aika luistaa kuin siivillä. Hän on vain todella räiskyvä persoona, kaikkensa antava tälle planeetalle ja ihmisille. Hänestä saan voimaa jatkaa ja puskea välillä sen paskakasan läpi. Alhaalta ei voi kuin nousta ja Mepa on siinä äärimmäisen näyttävä esimerkki, jota kunnioitan syvästi. Kunhan tähän mahtavaan naiseen, kouluttajaan, ihmiseen, ainutlaatuiseen olentoon pääsette tutustumaan, olettekin jo sulaa vahaa. Aluksi kaikki oli todella outoa koulutuksien alettua, mutta olinkin jo niin koukussa Mepaan kouluttaja ja hänen antamiin oppeihinsa, ettei jarrut enää pitänyt. Jos en olisi häneen törmännyt, en olisi ikinä päästänyt omassa elämässä kaikesta turhasta ja stressaavasta irti.

Kiitos Mepa ❤

Roosa Aronen 

Hyvinvointi Hento / Heinola 

Roosan kuvia on myös Superfiilis koulun, Superfiilis Helsingin ja koko luontaishoitoalan markkinoinnissa ja koulutuksissa. 

Valokuvaaja  @roosaaronen @ikuinen_hetki


 ”Haluan voimistaa naisia ja auttaa heidät läpi kaiken vaikean. Haluan, että ihmiset lähelläni voi hyvin. Yksi haaveeni alkaa toteutua ja sen yksi aihealue on boudoir-kuvauksien tekeminen.”
 

Asiakaspalautteet

Kiitos Mepa ❤ kun olet olemassa!

Mepa, Olet ihana, lämmin, turvallinen, avoin oma itsesi! ❤

Minun matkani on kestänyt sinun luotsaamissa koulutuksissa jo 3 vuotta.

Olen saanut paljon oppia niin erilaisista hieronnoista, ( mm. kiinalaiset hieronnat, kuumakivi, suklaahieronta, erilaiset kuppaukset sekä unohtamatta lukuisia verkkokursseja) kuin nyt keväällä 2023 gua sha -terapeutti koulutuksesta valmistuttuani ja matka jatkuu yhä. Kävimme yhdessä Reiki-master -koulutuksen.

Olet muuttanut minua ihmisenä todella paljon ja saanut minussa esille sellaisia piirteitä, joita en olisi uskonut enää minussa olevankaan. ❤ Aarrekartta-ohjaajakoulutus vahvisti minua ihmisenä juuri siihen suuntaan, jonne haluan kulkea.

Muistan ensimmäisen kerran, kun tulin hoitolaasi koulutukseen. Olin hiukan hämilläni ja sisäänpäin sulkeutunut. Potkit persuksille ja rohkaisit minua eteenpäin. Ne murheet ja itkut, jotka sinulle ns. vuodatin, annoit olkapään, johon tukeutua. Matkan varrella olitkin jo huumetta, jota ilman ei voi olla. Innolla odotan uusia koulutuksia.

Tuntuu, ettei elämää ole, jos ei sinusta kuule mitään tai näe. Olet mulle rakas ystävä ja opettaja <3

Olen monelle kertonut, miten olenkaan saanut tutustua niin mahtavaan ihmiseen.

kiitos universumi <3

Kiitos, kiitos, kiitos ❤ ❤

Ritva Aronen 

Hyvinvointi Hento / Heinola 

Olen hyvin kiitollinen siitä, että olen tavannut sinut kurssien kautta. Oikeasti olet opettanut minulle muuta kuin eteerisiä öljyjä tai kuivakuppausta. Olet opettanut minua löytämään omaa voimaani, joka on ollut kadoksissa. Olemalla oma itsesi ja pysymällä omassa voimassasi, olet antanut minulle korvaamattoman esimerkin. Ymmärrän hyvin että saat kriitistäkin palautetta koska ihmiset pelkäävät omaa voimaansa niinkuin minäkin olen pelännyt. Ensin ihmettelin sinua ja nyt ihailen sinun kykyä olla ja elää oman näköistä elämääsi. Kiitos tästä opetuksesta ja pysy aina sellaisena kuin olet. Olet opettaja vain olemalla <3 Näemme vielä joissakin yhteyksissä, olen varma =)

Superfiilis koulun oppilas 

palaute annettu 09/2019

Intialainen päähieronta lyhytkurssi:

Kurssi antaa hyvät tiedot intialaisesta päähieronnasta ja se käydään koulutuksessa perusteellisesti läpi. Mainio lisäpalvelu hyvinvointialalla toimivalle tai sovellettavaksi kotona lähimmäisistä huolehtimiseen

Susanne Hyvärinen

@luovastikaunishyväolla

Asiakaspalautteet

Shiatsuterapeutti koulutus 2021-2022

 

”Koulutuksessa käytiin läpi lukuisia erilaisia shiatsuhoitoja, sekä syvennyttiin kiehtovaan kiinalaisen lääketieteen filosofiaan. Shiatsun lisäksi kouluksessa sovellettiin shiatsun kanssa käytettäväksi muitakin luontaisia hoitomenetelmiä. Opettajana Mervi on välitön ja asiantunteva.”

Aromaterapeutti koulutus:

Koulutus sisältää laajasti tietoa erilaisista eteerisistä öljyistä, aromaneuvonnasta ja aromaterapiasta. Opettajana Mervi yhdistelee luovasti aromaterapiaan mm. laajaa kiinalaisen lääketieteen osaamistaan. Hän on itsekkin aina innokas oppimaan uutta, mitä arvostan suuresti.

Susanne Hyvärinen

Luovasti kaunis hyvä olla

Kiitos tästä päivästä! päällimmäisenä sanon, kiitos. Olet todella paljon hyvää energiaa omaava upea ihminen ja opettaja ja varmasti paljon paljon muuta. Sain paljon virtaa ja voimaa tänään. Minusta oli yllättävää ja kivaa kun Jari kysyi puhelimessa että "no kannattiko, opitko jotain?" Sain kertoa että opin paljon. Sain hyvät eväät. Paljon on treenattavaa ja kaikkea en pysty koskaan näistäkään ehkä oppimaan mutta se mitä tulin hakemaan, sen opin/sain opit miten opetella.👍🌸❤️

Superfiilis koulun oppilas

Palaute annettu 12/2021