Oppilaiden palautteet

Superfiilis Koulu

Marja Käyhkö

Luontaisterapia koulutus 2018-2019

"Luontaisterapian kurssi oli hyvin monipuolinen koulutus, jossa opittiin paljon käytännön hoitamista, mutta johon kuului myös tämän poppanaisen ihanat energiahoidot!
Mervi on lämmin, innostava, sydämellinen, kannustava, inspiroiva aito opettaja, jolla on maaginen taito luoda kursseilleen lämmin ja tasavertainen, turvallinen, rento, ilmapiiri jossa innolla opitaan, tutkitaan yhdessä, nauretaan, hömpötellään, herkistytään ja vakavoidutaan kiehtovien aihepiirien äärelle!
Koulutus oli myös iso irtiotto arjesta, ja siihen kuului paljon iloa, naurua, yhteistä innostusta. Mervi osaa herättää kipinän haluta oppia ja ottaa lisää selvää!
Itse innostuin koulutuksen aikana etenkin hieronnasta ja aromaterapiasta. Joku muu voi saada sytykkeen vaikkapa parantaviin kiviin ja energiahoitoihin! Taikka kiinalaiseen lääketieteeseen, joka toimii koulutuksen kantavana pohjafilosofiana.
Vaikka ei haluaisi hoitamisesta ammattia itselleen, oppii vuoden aikana myös kokonaisvaltaisesti hoitamaan itseä ja läheisiään. Opeteltavat hoidot ovat todella ihania, parantavia, monipuolisia, terapeuttisia, ja kurssilla hoidettiin toisiamme runsaasti ja jokainen sai myös itse paljon hoitoja vastaan."

Maarit / Euforia Wellness, Vuokatti

Superfiilis Koulu

"Jos en olisi lähtenyt täältä Kainuusta kerran Mervin luo kouluttautumaan Helsinkiin, niin meidän hoitola olisi vain pieni hoitola muiden joukossa. Mervin myötä meille on tullut mm. kuivakuppaus ja guasha tutuiksi, ja ne ovat tulleet myös päivittäin käytettäviksi tuotteiksi. Mervin inspiroimana uskallan hyödyntää kaikkea oppimaani tietoa hoidoissa ja asiakkaat saavat siitä parhaan hyödyn. Voin käyttää rohkeasti esim. äänimaljoja, hoitavia kiviä, guashaa, imukuppeja yms. Mervin kurssit ovat rohkeasti erilaisia ja helposti lähestyttäviä. Mervin maanläheinen tyyli on opettaa ja olla läsnä oppilaiden kanssa pienessä ryhmässä. Se auttaa havainnoimaan ja keskustelemaan vuorovaikutteisesti yhdessä tehden. Kurssit ovat myös hyvin käytännön läheisiä. Kiitos Mervi rohkeudesta olla oma itseni ja kiitos, että olet ollut opettamassa näitä ihania hoitoja. Tästä on hyvä jatkaa! " 

Suvi Lindstedt

Luontaisterapia koulutus 2018-2019

"Todella mielenkiintoinen ja kokonaisvaltainen koulutus! Olen oppinut aivan valtavasti uutta, sekä saanut harjoitella erilaisia upeita hoitoja. Olen saanut käyttööni valtavasti erilaisia työkaluja energeettiseenhoitamiseen. Mervi on innostavin ja motivoivin opettaja ketä olen koskaan tavannut! Hänen opetustaan on todella mielenkiintoista kuunnella. Meillä on ryhmässä aivan ihana avoin ja rakkaudellinen ilmapiiri. Kurssitovereista olen saanut ihania uusia ystäviä. Koulutus on saanut aikaan minussa ja elämässäni todella suuren positiivisen muutoksen"

Etunimi Sukunimi

Johtaja / Yritys

"Voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur."