Superfiiliksen kurssit

GUA SHA KURSSI / KUPPAUS KURSSI / INTIALAINEN PÄÄHIERONTA / KUUMAKIVIHIERONTA / IMUKUPPIHIERONTA / HEMMOTTELU KASVOHOITO / KIVITERAPIA / SHIATSU / LUONTAISTERAPIA / KIINALAINEN JALKAHIERONTA / KIINALAINEN KÄSIHIERONTA / STRESSINISKA HIERONTA / PARANTAVATKASVIT / KASVOJEN GUA SHA JA IMUKUPPIHIERONTA / SUKLAAHIERONTA / PARAFIINIHOITO / ENERGIAKEHO HOIDOT / CHAKRAT KURSSI / AKUPISTEHOIDOT KURSSI / MERIDIAANIHIERONTA / MOXAHOIDOT KURSSI / INTUITIIVINEN ENERGIAHOITAJA / PARANTAVAT KIVET / AROMATERAPIAN PERUSKURSSI / ETEERISETÖLJYT KURSSI / AKUPAINANTA KURSSI / YRTTINYYTTIHIERONTA KURSSI / KLASSISEN HIERONNAN PERUSKURSSI / 5 ELEMENTIN KURSSI / PARANTAVAN TANSSINOHJAAJA KOULUTUS / HEMMOTTELU KÄSIHOITO KURSSI / RUUSUTERAPIA / PARANTAVA MUSIIKKI JA ÄÄNIHOIDOT / TURVEHOIDOT / SPAHOIDOT JA KEHON HEMMOTTELU / 

GUA SHA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / hinta 139e

Tällä kurssilla opetellaan tekemään gua sha hoitoja koko keholle. Tutustutaan erilaisiin gua shoihin ja harjoitellaan tekemään hoitoa päästä varpaisiin. 

Gua sha on Kiinalaisen lääketieteen yksi vanha ja tehokas hoitomuoto, Kurssilla käydään läpi myös hieman akupisteiden gua shaamista ja muita kiinalaisen lääketieteen niksejä.

Gua sha on myös tehokasta faskiakäsittelyä ja käydään läpi yleisimpien tuki- ja liikuntaelin sairauksien hoitamista, esim tensio neck, tennis- ja golfkyynärpää, issiasongelmat, rannekanavan oireyhtymä, jännetuppitulehdus jne.


Tulevat kurssit 

25.8.2020

6.9.2020

25.9.2020

7.10.2020

26.10.2020

ilmoittaudu mervi@superfiilis.fi


KUIVA KUPPAUS

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / hinta 139e

Tällä kurssilla opetellaan kuiva kuppaamaan vanhoin menetelmin. Kuivakuppaus on Kiinalaisen lääketieteen vanhin hoitomuoto ja edelleen hyvin suosittu hoito. Käydään läpi kiinalaisen lääketieteen teoriaa ja akupisteiden kuppaamista. 

Käytetään myös parantavia kasveja ja eteerisiä öljyjä kuppauksessa. Kuiva kuppauksessa ei tehdä haavaa ja hoito on erittäin rentouttava ja tehokas. Kupataan myös nivelia ja lihasperäisiä ongelmia ja hermopuristuksia.


Tulevat kurssit

7.9.2020

12.10.2020

9.11.2020

KUUMAKIVIHIERONTA KURSSI

2. PÄIVÄN KURSSI 13h / hinta 235e

Tällä kurssilla opetellaan tekemään Kuumakivihieronta koko keholle. Kiviä jätetään keholle vaikuttamaan lihaksille, akupisteille, kehon vyöhykkeille jne. lisäksi tietenkin opetellaan hieronta tekniikat koko keholle kivillä.

Kurssilla tutustutaan myös kylmäkiviterapiaan ja kylmillä kivillä hieromiseen. Tehdään myös vaihtolämpöhoitoja.


Tulevat kurssit

26.-27.9.2020

24.-25.10.2020

Kasvojen gua sha kurssi

Tule opettelemaan tämä markkinoiden suosittu trendihoito Superfiilikseen!

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / hinta 139e

Tällä erikoiskurssilla opetellaan gua shaamaan, kuivakuppaamaan ja liukukuppaamaan (imukuppihieronta) kasvot, decoltee alue, pää, hiusraja ja kallonpohja. Kurssilla opetellaan käyttämään erilaisia gua shoja, gua sha rullia ja imukuppeja! Opetellaan erilaisia tekniikoita käyttää välineitä, tutustutaan kasvojen akupisteisiin ja heijasteisiin.

Kurssilla opetellaan sekä itsehoitoja että toisen hoitamista. Kurssilla käytetään myös Luontaistuotteita osana hoitoa!

 Tulevat kurssit

24.8.2020

19.9.2020

2.10.2020

Kiinalainen jalka- ja käsihieronta

Super suositut hieronnat, kiinalaisen lääketieteen hierontatekniikoin

Kiinalainen jalkahieronta

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / hinta 139e

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva Jalkahieronta tehdään polvesta alaspäin. Kurssilla opetellaan tekemään kokonaisvaltainen jalkahieronta, käydään läpi paljon akupisteitä, meridiaanit eli energia kanavat, sekä kehon elintoimintoja ja elimet jalkapohjasta! Opetellaan tekemään energeettistä hierontaa, yrttihauteita ja muita kiinalaisen lääketieteen erittäin parantavia tekniikoita!

Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan mitään kokemusta, kaikki tarvittava tieto opetellaan kurssilla!

Tulevat kurssit

19.8.2020

14.9.2020

Kiinalainen käsihieronta

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / hinta 139e

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva käsihieronta! Kurssilla opetellaan tekemään kokonaisvaltainen käsihieronta, käydään läpi paljon akupisteitä, meridiaanit eli energia kanavat, sekä kehon elintoimintoja ja elimien pisteitä käsistä! Opetellaan tekemään energeettistä hierontaa, yrttihauteita ja muita kiinalaisen lääketieteen erittäin parantavia tekniikoita! Kurssilla käydään kattava teoriaosuus ja paljon käytännön harjoittelua!
Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan mitään kokemusta, kaikki tarvittava tieto opetellaan kurssilla!

Tulevat kurssit

21.9.2020

Suositut hierontakurssit

Ihania ja reuntouttavia hoitoja erityisesti stressiin.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 125e/139e

Intialaisen päähieronnan koulutuksessa opit tekemään vanhojen perinteiden mukaisen intialaisen päähieronnan. Päivän aikana käymme läpi kattavan teoriaosuuden, sekä paljon käytännön harjoittelua. Opit niskan, pään, sekä kasvojen alueiden tärkeät energiavyöhykkeet, akupisteet ja stressipisteet. Saat paljon erilaisia hoitotyökaluja käyttöösi.


Tulevat kurssit

5.9.2020

18.9.2020

30.9.2020

STRESSINISKA HIERONTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Hyvin useat meistä kärsii erilaisista niskahartia oireista! Tensio neck ja muut stressiniska oireet voivat olla hyvinkin epämiellyttäviä ja elämää rajoittavia tekijöitä! Sen takia Superfiiliksen perustaja Mervi Hämäläinen on kehitellyt ihan oman hoitometodin kyseiseen vaivaan hyödyntäen laajaa tietoaan ja kokemusta! Hoitoon on sekoitettu idän ja lännen tapoja hoitaa niska-hartiaseudun ongelmia ja erityisesti juuri stressiniskaa!


Tulevat kurssit

tulossa

KLASSINEN HIERONTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Hieronta on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Klassisessa hieronnassa tavoitteena on vähentää lihasjännityksiä. Erilaisilla hierontaotteilla muokataan lihaksia ja rentoutetaan niitä. Hieronta lisää aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa, sekä imunestekiertoa, vähentää kipua ja rentouttaa, parantaa nivelten liikkuvuutta ja tuo lisää elastisuutta. Hieronta rentouttaa sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Hieronnasta saa apua moniin kehollisiin ongelmiin, ja miksei myös mielenkin! Klassisen hieronnan peruskurssilla käydään läpi hieronnan perustekniikat. Käydään läpi kokovartalohieronta, niska-hartiaseudunhieronta, jalkojen, sekä käsien hieronta. Opetellaan oikeanlaista työergonimiaa. Käydään läpi kattava teoriaosuus ja paljon erilaista käytännön harjoittelua! Tämä kurssi ei valmista sinua ammattihierojaksi, mutta saat tiiviin paketin siitä, mitä hierojan on hyvä tietää ja osata! Jos teet jo hoitotyötä, tämä on loistava lisä ja saat varmasti ison pakillisen uusia työkaluja ihmisten hoitamiseen ja parantamiseen. Kurssi sopii mainiosti kaikille ketkä ovat kiinnostuneita kehollisuudesta, hyvinvoinnista sekä lihasten huollosta! Tai jos haluat hoitaa itseäsi ja läheisiäsi, saat tällä kurssilla työkalut siihen!


Tulevat kurssit

9.9.2020

Hemmottelevat hoidot

Ihanat kehoa ja aisteja stimuloivat hoidot

HEMMOTTELU KASVOHOITO KURSSI

1. PÄIVÄ 8h / 179e

Tällä kurssilla opetellaan tekemään ihana, hemmotteleva kasvohoito!
Käydään läpi erilaisia ihotyyppejä ja niiden hoitoa luonnonmukaisesti!
Käydään läpi teoriaa eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksista ihoon, sekä mieleen ja kehoon!
Opetellaan tekemään eteerisistä öljyistä seoksia ihon hoitamiseen! Sekä tehdään itse luonnonmukaisia kuorintoja, sekä kasvonaamioita!
Harjoitellaan tekemään pala palalta ihanan hemmotteleva Kasvohoito! Tämä kasvohoito on myös erittäin Parantava! Käydään läpi akupisteitä, opetellaan tekemään parantava hieronta ja akupistekäsittelyä!


Tulevat kurssit

23.9.2020

YRTTINYYTTI HIERONTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 179e

Yrttinyyttihieronta kurssi

Tällä kurssilla perehdytään yrtteihin ja ihanan hemmottelevaan yrttinyyttihierontaan! Opetellaan itse valmistamaan yrttinyytit hierontaa varten ja käydään läpi koko kehon hemmotteleva yrttinyyttihieronta.

Päivän aikana käydään läpi kattava teoriaosuus yrteistä, turvallisuusasioista, hoidon vaikutuksista, kontraindikaatioista jne. Hoitoon perehdytään parittain ja kaikki saavat myös itse kokea ihanan yrttinyyttihieronnan! Käydään läpi paljon käytännönharjoitteluja ja tekniikoita yrttinyyttihierontaan!


Tulevat kurssit

30.8.2020

SUKLAAHIERONTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 189e

Suklaahieronta kurssilla opit tekemään ihanan hemmottelevan Suklaahieronnan koko keholle.
Opit klassisenhieronnan perustekniikoita, kattavan teoriaosuuden, sekä akupistekäsittelyä.

Suklaalla ja suklaan aromeilla on vahva stressiä lievittävä ja rauhoittava vaikutus. Ylellisen hemmotteleva Suklaahieronta sopii kaikille ja on todellinen luxushoito!


Tulevat kurssit

4.11.2020Kiinalaisen lääketieteen hoitoja

Suositut ja rentouttavat koko kehon kokonaisvaltaiset hoidot

AKUPISTEHOIDOT KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Tällä kurssilla tutustutaan Kiinalaiseen lääketieteeseen ja kehon tärkeimpiin akupisteisiin! Käydään läpi kattava teoria osuus Kiinalaisesta lääketieteestä, meridiaaneista ja akupisteistä! Mitä akupisteet on ja miten niitä voidaan hoitaa! Opetellaan erilaisia painelutekniikoita, kuppausta, moxausta, energiahoitoja, yrttilaastareiden käyttöä ja akupainanta tikuilla hoitamista. Kurssilla opetellaan hoitamaan akupisteitä myös yrteillä, kivillä ja eteerisillä öljyillä!


Tulevat kurssit

23.10.2020


MERIDIAANI HIERONTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Tällä kurssilla tutustutaan Kiinalaiseen lääketieteeseen ja kehon 12 päämeridiaaniin! Käydään läpi kattava teoria osuus Kiinalaisesta lääketieteestä ja meridiaaneista! Mitä meridiaanit on ja miten niitä voidaan hoitaa! Opetellaan erilaisia hierontatekniikoita, energiahoitoja, moksausta, äänimaljahoitoa ja rummutusta! Kurssilla opetellaan hoitamaan meridiaaneja myös yrteillä, kivillä, eteerisillä öljyillä ja gua shoilla!


Tulevat kurssit

19.10.2020


AKUPAINANTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Akupainanta kurssilla opetellaan tekemään Akupainanta hoito! Käydään läpi kehon päämeridiaanit ja yleisimpiä akupisteitä! Opetellaan hoitamaan keho päästä varpaisiin.

Päivän aikana käydään kattava teoriaosuus Kiinalaisen lääketieteen tavasta hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Hoito pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja Shiatsuun (shiatsu tarkoittaa suomeksi peukalo painantaa, mutta hoidossa käytetään myös muitakin otteita)


Tulevat kurssit

21.10.2020


Kokonaisvaltaisia koko kehon hoitomuotoja

Valitse oma suosikki kurssi ja varaa paikkasi mervi@superfiilis.fi

IMUKUPPIHIERONTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Tällä tehokkaalla kurssilla opetellaan tekemään erittäin parantava ja tehokas imukuppihieronta koko keholle! Käytetään useita erilaisia imukuppeja, opetellaan useita eri tekniikoita hoitaa kehoa imukupeilla! Hierotaan lihaksia, akupisteita, energiakanavia, kehoa kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin! Opit kiinalaisen ja itämaisen lääketieteen teoriaa, sekä tekemään useita eri hoitotekniikoita erilaisilla imukupeilla!

Imukuppihieronta on erittäin tehokasta ja jopa 15min hoito voi vastata teholtaan 60min hierontaa.


Tulevat kurssit

2.9.2020

28.9.2020

11.11.2020KIVITERAPIA PERUSKURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Kiviterapia peruskurssilla opetellaan hoitamaan Parantavilla kivillä kehoa ja mieltä.
Tutustutaan ihmisen energiakehoon, sekä kehon ja mielen yhteyteen. Opetellaan tunnistamaan erilaisia kivilajikkeita ja tutustutaan kivien energioihin. Opetellaan hoitamaan myös hieman kivi gua shoilla kehoa. Käydään läpi myös kylmä/kuumakiviterapia hoitoja.


Tulevat kurssit
tulossa...


YRTTINYYTTIHIERONTA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 179e

ällä kurssilla perehdytään yrtteihin ja ihanan hemmottelevaan yrttinyyttihierontaan! Opetellaan itse valmistamaan yrttinyytit hierontaa varten ja käydään läpi koko kehon hemmotteleva yrttinyyttihieronta.

Päivän aikana käydään läpi kattava teoriaosuus yrteistä, turvallisuusasioista, hoidon vaikutuksista, kontraindikaatioista jne. Hoitoon perehdytään parittain ja kaikki saavat myös itse kokea ihanan yrttinyyttihieronnan! Käydään läpi paljon käytännönharjoitteluja ja tekniikoita yrttinyyttihierontaan!


Tulevat kurssit

30.8.2020


Parantavat kasvit ja öljyt

Aromaterapia, eteeriset öljyt ja yrttihoidot

Aromaterapian peruskurssi

2. PÄIVÄN KURSSI 16h / 249e

Aromaterapian peruskurssilla saat paljon tietoa eteerisistä öljyistä ja niiden vaikutuksista.
Aromaterapian kotiapteekki, öljyt mitä kannattaa hankkia kotiin, miten niitä käytetään ja mihin ne vaikuttaa. Tietoa siitä mitä öljyjä kannattaa käyttää ja mistä niitä voi hankkia.
Opetellaan tekemään aromaterapeuttisia öljyseoksia, sekä hoitoja eteerisillä öljyillä.
Saat myös kotiin mukaan oman öljyseoksen, joka tehdään kurssilla. Uutetaan kasveista omia öljyjä ja opetellaan tekemään erilaisia hauteita! Opit käyttämään eteerisiä öljyjä ja parantavia kasveja turvallisesti ja oikein!


Tulevat kurssit

7.-8.11.2020Eteeriset öljyt kurssi

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Tällä kurssilla opetellaan käyttämään eteerisiä öljyjä kokonaisvaltaisesti!
-Ihonhoito ja hiukset
-erilaiset vaivat ja sairaudet
-eteeristen öljyjen käyttö ja vaikutukset
-eteeristen öljyjen sisäinen käyttö


Tulevat kurssit

tulossa


PARANTAVAT KASVIT KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Parantavat kasvit kurssilla opetellaan tekemään erilaisia hoitoja parantavilla kasveilla!

Kasveja voidaan käyttää hyvin monipuolisesti koko kehon ja mielen hoitamiseen! Kurssilla käydään läpi erilaisia kasveja ja niiden vaikutuksia! Opetellaan tekemään erilaisia luontaishoitoon soveltuvia tuotteita. Sekä villiyrteistä, että luontaiskaupoista saataviin kasveihin. Sinun ei välttämättä tarvitse itse kerätä kasveja, kaikki voi saada valmiina kaupoista.

Opetellaan tekemään erilaisia hauteita, uutetaan öljyjä, tehdään yrttitippoja, jalkakylpysuolaa ja paljon muuta! Kurssilla opetellaan tekemään erittäin parantavia juttuja vanhoin menetelmin. Opetellaan hoitamaan koko kehoa parantavilla kasveilla, itsehoitoja ja hoidetaan toisiamme. Opetellaan tekemään hoitoja Kiinalaisen ja idänlääketieteen ajatusmaailman mukaisesti. Siis todellinen hemmottelupäivä!


Tulevat kurssit

tulossa..


Energeettisen hoitamisen kursseja


ENERGIAKEHO HOIDOT KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Energiakeho hoidot kurssilla perehdytään ihmisen energiakehoon. Jokaisella kehon osalla on oma energeettinen ja emotionaalinen merkitys. Kiinalainen lääketiede opettaa että Ihminen on pienoismalli universumista ja meidän kehoon kätkeytyy niin paljon todella inspiroivaa tietoa kokonaisvaltaisesta ajattelusta! Jokaisella kehonosalla, elimellä, orgaanilla ja kaikella, mitä kehossamme on, on oma elämäntehtävänsä! Opetellaan teoriassa energiakehon merkitystä! Opetellaan tekemään myös pieniä hoitoja liittyen Kiinalaiseen lääketieteeseen! Kuppausta, moksausta, akupainantaa ja energiahoitoja! Näistä jokaisesta on myös oma 1-2 päivän mittainen koulutus, jos haluat niihin hoitomuotoihin perehtyä lisää!


Tulevat kurssit

tulossa..INTUITIIVINEN ENERGIAHOITAJA KOULUTUS

2. PÄIVÄN KURSSI 13h / 220e

Tällä kurssilla opit hoitamaan energialla itseäsi ja läheisiäsi! Jokainen ihminen välittää energiaa, mutta jokaisella sitä voidaan myös vahvistaa!
Kurssin aikana jokaiselle osallistujalle tehdään puhdistus ja avaushoito!
Vahvistetaan kykyä välittää energiaa!
Kurssilla käydään läpi teoriaa, tehdään harjoituksia, käydään läpi ihmistä idän lääketieteiden ajattelun mukaan!
Opetellaan työskentelemään intuitiolla ja energialla!


Tulevat kurssit

31.10.-1.11.2020


PARANTAVA MUSIIKKI JA ÄÄNIHOIDOT KURSSI

Äänihoidot- Parantava musiikki

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Äänihoidot
-Parantava musiikki-

Tällä kurssilla opetellaan hoitamaan ja parantamaan musiikin keinoin. Kurssilla opetellaan käyttämään hoidoissa rumpuja, äänimaljoja, erilaisia muita soittimia, sekä lisäksi ääntä ja äänen värähtelyä! Käydään läpi erilaisia sointuja ja niiden vaikutuksia kehon toimintoihin!
Lauletaan tai lausutaan akupisteiden nimiä!
Lausutaan runoja hoidon aikana ja muuta erittäin luovaa herätellen kehon ja mielen tukoksia! Käydään läpi energiakehon hoitamista!

Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta musiikista, ei tarvitse olla rytmitajua, eikä lauluääntä! Jokainen voi hoitaa musiikin keinoin! Hoidossa yhdistellään myös akupainantaa, energiahoitoa, yrttejä, eteerisiä öljyjä ja muuta Parantajan työvälineistöä! Tämä kurssi on täynnä luovuutta ja Parantavaa taidetta!


Tulevat kurssit 

tulossa


Idän vanhaa viisautta

Kiinalaisen- ja itämaisen lääketieteen kursseja

SHIATSUN PERUSKURSSI

2. PÄIVÄN KURSSI 13h / 

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen yksi tehokas ja vanha hoitomuoto, joka perustuu QI-energian virtaamiseen kehossamme. Kiinalaisessa lääketieteessä ihminen ajatellaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Shiatsun avulla tasapainotamme kehon toimintoja, jolloin ihminen ei sairastu tai mahdollisesti paranee jo sairastuttuaan. Shiatsu tarkoittaa suomeksi peukalolla painamista, mutta shiatsua tehdessämme, käytämme myös muita kehon osia hoidon aikana, otteita vaihdellaan ja opetellaan käyttämään erilaisia työkaluja. Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu vahvasti myös ravitsemus, parantava ruoka ja yrtit


Tulevat kurssit

tulossa...

CHAKRAT KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Superfiilis Helsinki järjestää Chakrat kurssin heinäkuussa! Kurssilla perehdytään kehon 7 chakraan ja niiden kanssa työskentelemiseen! Käydään läpi teoriaa chakroista ja miten tasapainotetaan kehoa chakrojen avulla! Opetellaan hoitamaan chakroja! Kurssilla tehdään myös Superfiiliksen Mestarin SuperMepan kehittelemä Chakra-meditaatio!


Tulevat kurssit

tulossa..


MOXAHOIDOT KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Moxaus eli moksibustio Moksibustio (灸 pinyin: jiǔ) on perinteinen kiinalainen hoitomuoto, jossa veren Qi-energian virtausta pyritään edistämään polttamalla kuivattua pujoa (Artemisia vulgaris) ja muita pyhiä kiinalaisen lääketieteen rohdoskasveja, joko suoraan iholla, akupunktioneulan päässä tai moksatikulla, jolla lämmitetään akupistettä, sen sijaan, että sillä koskettaisiin ihoon. Suorassa moksauksessa palavan pujon ja ihon väliin voidaan asettaa suojaksi esimerkiksi inkivääri- tai sipuliviipale. Näin myös parantava kasvi vaikuttaa ja hoitaa! On myös erilaisia telineitä, joita käytetään hoidossa! Hoitomuoto on vanha ja tehokas! Vaikutetaan lämmöllä, savulla ja yrteillä akupisteisiin, energiakehoon ja lihaksiin. Moxan vaikutus keskittyy lämmittämään akupunktiopisteitä ja meridiaaneja vahvistamaan yangia (aktiivisuutta) ja avaamaan etenkin kylmästä johtuvia salpautumia. Useat varhaiset tekstit pitävät akupunktiota ja moxibustiota hyvin suuressa arvossa. Hoito on ihanan rentouttava ja aktivoiva!


Tulevat kurssit

29.8.2020

Hemmottelu ja spahoidot


PARAFIINIHOITO KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 125e

Tällä kurssilla opetellaan tekemään ihania Parafiinihoitoja ympäri kehoa, mutta erityisesti käsille ja jaloille! Opetellaan tekemään hoito turvallisesti ja parantavasti.
Käydään läpi teoriaa parafiinin parantavista vaikutuksista, hoidon indikaatiot ja kontraindikaatiot ja paljon tietoa parafiineista!

Parafiini on erittäin hyvä esim.
Laukaisee erinomaisesti jäykkyyttä!
Nuorentaa ja heleyttää ihoa!
Erittäin parantava nivelille
Auttaa urheiluvammoihin
Pehmentää ja kosteuttaa!
Ihana rentouttava ja parantava hoito!


Tulevat kurssit

5.10.2020

HEMMOTTELU KÄSIHOITO KURSSI


RUUSUTERAPIA KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 179e

Ruusuterapia kurssilla opetellaan tekemään ihana, hemmotteleva ja ylellinen Ruusuterapia hoito ja hieronta. Hoito tehdään ihanilla ruusu luontaistuotteilla! Hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin, tehdään ihana rentouttava hieronta, ruusujalkakylpy, ruusukuorintoja ja naamioita, ruusun eteerisiä öljyjä.

Ruusu on erittäin tehokasta tasapainottamaan naisten hormonaalista toimintaa. Kurssilla käydään läpi myös naisten vaivoihin liittyviä akupisteitä ja kehon emotionaalisia heijasteita, kaiken ikäisille naisille ja tytöille.


Tulevat kurssit

16.10.2020

28.10.2020

Mystiikka ja henkisyys

Kiinalaisen lääketieteen vanhaa viisautta 

5 ELEMENTIN KURSSI

1. PÄIVÄN KURSSI 8h / 139e

Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva elementtikurssi perehdyttää osallistujat viiden elementin teoriaan! Käydään läpi kaikki elementit: tuli, maa, metalli, vesi ja puu!
Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että kaikki maailmassa jakautuu näihin 5 elementtiin!
Elimistön toiminta, kehon osat, vuodenajat, värit, vuorokaudenajat, ravintoaineet jne! Kurssilla käydään läpi kattavasti ja kokonaisvaltaisesti teoriaa asiasta, käydään läpi ravintoa elementtien mukaan, miten vuodenajat pitäisi huomioida elämässä ja miten saa pidettyä kaikki elementit tasapainossa ja näin ollen myös itsensä! Opetellaan tekemään myös akupainantaa jokaisen elementin mukaan ja käydään läpi eri elementtien yrtit ja tehdään elementti yrttiteetä kurssilla kuivatetuista yrteistä!


Tulevat kurssit tulossa...

KIINALAISEN ASTROLOGIAN KURSSI


9 STAR QI KURSSI