Parantavat kivet

Tervetuloa tutustumaan parantavien kivien ihmeelliseen maailmaan!

                                                            AMETISTI

Ametisti on kalojen, vesimiehen, jousimiehen, sekä kauriin horoskooppi kivi. Helmikuun onnen kivi. Ametisti edesauttaa tasapainoisen tunne-elämän, sisäisen rauhan, viisauden ja energian kuljetuksen löytämisessä. Ametisti puhdistaa ympäristöään ja uskotaan "imevän pahaa pois". Voimistaa intuitiota. Avaa kruunuchakraa. Vesi-elementin kivi. Todella hyvä meditaatio kivi korkean värähtelynsä kanssa. Ametisti uskotaan auttavan päänsärkyihin, migreeneihin ja kaikkiin muihin pään alueen ongelmiin. 

RUUSUKVARTSI


Härän ja vaa'an horoskooppikivi. Ruusukvartsi on rakkauden ja empatian kivi, joka avaa sydänchakraa. Ruusukvartsilla on vahva feminiininen energia. Ruusukvartsin kantaja oppii kiven kanssa tervettä itserakkautta,  pelkojen ja surujen irtipäästämistä, sekä anteeksiantoa. Ruusukvartsi värähtelee todella herkästi, minkä takia se on todella hyvä kodin suojauskivi. Ruusukvartsi vetää puoleensa ihmissuhteita. Kosmeettisesti ruusukvartasin uskotaan auttavan painonhallinnassa ja ryppyjen hälventämisessä. 

VUORIKRISTALLI


Leijonan horoskooppikivi. Tasapainottaa kaikki chakrat ja avaa kruunuchakraa. Virittää oman värähtelytasonsa kantajan värähtelytasoon, muuten todella korkea värähtelyenergia.  Yleisparantaja ja puhdistaja. Tuo ympärilleen kirkautta, puhtautta, valoa, suojelevaa energiaa, luovuutta, totuutta itseään ja muita kohtaan ja selkeyttä ajatuksiin. Vuorikristallilla voi puhdistaa ihmisen energiakehoa, poistaa vanhaa jumiutunutta energiaa, tai vaikka puhdistaa muita kiviä! 

VIHREÄ AVENTURIINI


Avaa sydänchakraa. Uskotaan poistavan surumielisyyttä, stressiä, väsymystä, murheellista sydäntä, herkkää vatsaa, sisäistä rauhattomuutta ja ahdistusta. Lisää luovuutta, onnellisuutta, hyvää mieltä ja myönteisyyttä. Voimistaa kehon energiavirtauksia. Puu- elementin kivi

KUUKIVI


Ravun ja vaa'an horoskooppikivi. Avaa otsa- ja sakraalichakraa. Kuukivi opettaa empatiaa, vahvistaa henkisiä kykyjä, kuten selvänäköisyyttä, auttaa kuukautiskivuissa, suojelee pitkillä matkoilla ja saa kantajansa intuitiiviseksi ja valppaaksi. Uskotaan auttavan unvaikeuksissa ja unien tulkinnassa. Voimakas feminiininen energia. Suojeleva energia. 

AURINKOKIVI

Aurinkokivi on leijonan horoskooppikivi. Avaa sydän ja sakraalichakraa. Tulen ja maan elementtikivi! Aurinkokivi tuo rohkeutta ja valoa kantajalleen. Vahvistaa energianvirtauksia kehossasi. Keuhkojen ja sydämen hoitokivi. Aurinkokivi saa voimaa auringon säteilystä. Itsenäisyyden, johtajuuden, hyvän onnen, totuuden, tiedon ja selkeyden kivi. Aurinkokivi toimii kuukiven kanssa hyvin!

TIIKERINSILMÄKaksosten horoskooppikivi. Avaa solar plexus -chakraa. Uskotaan auttavan stressin poistamisessa, sekä itsetunnon kohottamisessa. Tasapainottaa kehon yin- ja yang- energioita. Avaa tukoksia kehon meridaaneissa. 

LAPIS LAZULI


Vesimiehen horoskooppikivi. Avaa kurkku- sekä otsachakraa. Syyskuun onnenkivi. Lapis lazuli on henkisen kasvun kivi, se hoitaa kolmatta silmää ja menneisyyden kipeitä tilanteita. Uskotaan auttavan muistamaan ja keskittymään. Lapis lazuli on myös henkisen näkökyvyn kivi!

KRYSOKOLLA


Härän, kaksosten ja neitsyiden horoskooppikivi. Avaa sydänchakraa. Krysokolla on feminiinisyydenja jumalattaruuden kivi! Krysokolla on kommunikaation, anteeksiantamisen ja lempeyden kivi. Krysokolla auttaa sinua uusissa aluissa ja sen on uskottu lievittävän stressiä. Krysokolla auttaa ihmissuhteissa ja kommunikoinnissa. 

MUSTA OBSIDIAN


Skorpionin horoskooppikivi. Avaa solar plexus- ja juurichakraa. Musta obsidian on syntynyt laavasta mutta on silti puolijalokivi. Mustassa obsidianissa on vahva tulen energia ja korkea henkinen värähtely. Käytetty perinteisesti kipuihin. Puskee voimakkaasti eteenpäin henkisellä tiellä. Mustaa obsidiania voidaan kutsua myös nimillä "totuuden soturi" tai apassinkyynel opettavaisuutensa takia. Musta obsidian opettaa kantajaansa totuuteen omasta itsestään.