Parantavat kivet

Tervetuloa tutustumaan parantavien kivien ihmeelliseen maailmaan!

                                                            AMETISTI

Ametisti on kalojen, vesimiehen, jousimiehen, sekä kauriin horoskooppi kivi. Helmikuun onnen kivi. Ametisti edesauttaa tasapainoisen tunne-elämän, sisäisen rauhan, viisauden ja energian kuljetuksen löytämisessä. Ametisti puhdistaa ympäristöään ja uskotaan "imevät pahaa pois". Voimistaa intuitiota. Avaa kruunuchakraa. Vesi-elementin kivi. Todella hyvä meditaatio kivi korkean värähtelynsä kanssa. Ametisti uskotaan auttavan päänsärkyihin, migreeneihin ja kaikkiin muihin pään alueen ongelmiin. 

RUUSUKVARTSI


Härän ja va'an horoskooppikivi. Ruusukvartsi on rakkauden ja empatian kivi. Avaa sydänchakraa. Ruusukvartsilla on vahva feminiininen energia. Ruusukvartsin kantaja oppii kiven kanssa tervettä itserakkautta,  pelkojen ja surujen irtipäästämiseen, sekä anteeksiantoon. Ruusukvartsi värähtelee todella herkästi, jonka takia se on todella hyvä esim. kodin suojauskivi. Ruusukvartsi vetää puoleensa ihmissuhteita. Kosmeettisesti ruusukvartasin uskotaan auttavan painonhallinnassa ja ryppyjen hälventämisessä. 

VUORIKRISTALLI


Leijonan horoskooppikivi. Tasapainottaa kaikki chakrat ja avaa kruunuchakraa. Virittää oman värähtelytasonsa kantajan värähtelytasoon, muuten todella korkea värähtelyenergia.  Yleisparantaja ja puhdistaja. tuo ympärilleen kirkautta, puhtautta, valoa, suojelevaa energiaa, luovuutta, totuutta itseään ja muita kohtaan ja selkeyttä ajatuksiin. Vuoriksristallilla voi puhdistaa ihmisen energiakehoa, poistaa vanhaa jumiutunutta energiaa, tai vaikka puhdistaa muita kiviä! 

VIHREÄ AVENTURIINI


Avaa sydänchakraa. Poistaa surumielisyyttä, stressiä, väsymystä, murheellista sydäntä, herkkää vatsaa, sisäistä rauhattomuutta ja ahdistusta. Sydänkeskuksen avaaja. Lisää luovuutta, onnellisuutta, hyvää mieltä ja myönteisyyttä. Voimistaa kehon energiavirtauksia. puu- elementin kivi

KUUKIVI


Ravun ja va'an horoskooppikivi. Avaa otsa,- ja sakraalichakraa. kuukivi opettaa empatiaa, vahvistaa henkisiä kykyjä, kuten selvänäköisyyttä, auttaa kuukautiskivuissa, suojelee pitkillä matkoilla ja saa kantajansa intuitiiviseksi ja valppaaksi. Auttaa unvaikeuksiin unien tulkintaa. Voimakas feminiininen energia ja asapainottaa naisen hormonaalista toimintaa. Suojeleva energia. 

AURINKOKIVI

Aurinkokivi on leijonan horoskooppikivi. Avaa sydän ja sakraalichakraa. Tulen ja maan elementtikivi! Aurinkokivi tuo rohkeutta ja valoa kantajalleen. Vahvistaa energianvirtauksia kehossasi. Keuhkojen ja sydämen hoitokivi. Aurinkokivi saa voimaa auringon säteilystä. Itsenäisyyden, johtajuuden, hyvän onnen, totuuden, tiedon ja selkeyden kivi. Aurinkokivi toimii kuukiven kanssa hyvin!

TIIKERINSILMÄKaksosten horoskooppikivi. Avaa solar plexus chakraa. Auttaa stressin poistamisessa, sekä itsetunnon kohottamisessa. Tasapainottaa kehon yin- ja yang- energioita. Avaa tukoksia kehon meridaaneissa. 

LAPIS LAZULI


Vesimiehen horoskooppikivi. Avaa kurkku, sekä otsa chakraa. Syyskuun onnenkivi. Lapis lazuli on henkisen kasvun kivi, se hoitaa kolmatta silmää ja menneisyyden kipeitä tilanteita. Auttaa muistamaan ja keskittymään. Lapis lazuli on myös henkisen näkökyvyn kivi!

KRYSOKOLLA


Härän, kaksosten ja neitsyjen horoskooppikivi. Avaa sydänchakraa. Krysokolla on feminiinisyydenja jumalattaruuden kivi! Krsokolla on kommunikaation, anteeksiantamisen ja lempeyden. Krysokolla auttaa sinua uusissa aluissa ja toimii hyvin työstressin poistajana. Krysokolla auttaa ihmissuhteissa ja kommunikoinnissa. 

MUSTA OBSIDIAN


Skorppioonin horoskooppikivi. Avaa solar plexus ja juuri chakraa. Musta obsidian on syntynyt laavasta, mutta on silti puolijalokivi. Mustassa obsidianissa on vahva tulen energia ja korkeaa henkistä värähtelyä. Hoitaa tehokkaasti kipuja. Työntää voimakkaasti eteenpäin henkisellä tiellä. Mustaa obsidiaania voidaan kutsua myös nimillä "totuuden soturi" tai apassinkyynel,  opettavaisuudensa takia. Musta obsidian opettaa kantajaansa totuuteen omasta itsestään.