Tämä maailma tarvitsee enemmän valoa

18.10.2020

Olen nuorena kirjoittanut paljon. Edelleen kirjoitan, mutta nykyään kirjoitukseni liittyvät enemmän alan kirjallisuuteen ja opettamiseen. Vanhoja kirjoituksiani voi lukea esim www.superfiilishelsinki.fi sivustolta. 

Tänään päätin, että aloitan uuden blogin, jonka nimi on Valoa. Olen turhautunut aikaan, jossa lietsotaan pimeyttä ja pelkoja, joten päätin että annan omien kirjoitusteni kautta, antaa hieman valon loistaa tähän maailmaan.

Tervetuloa mukaan Valon valtakuntaan! <3

-SuperMepa-

Olen ollut myös tietoisesti hiljaa, vaikka monta kertaa olen halunnut antaa kynän heilua. Aikoinaan tuntui siltä, että sai aina lokaa niskaan, kun kirjoitti jotain. Tottakai myös paljon hyvääkin. Olen hyvin herkkä ihminen ja pahat, loukkaavat sanat ovat vaikuttaneet some-käyttäytymiseeni.

Nyt en anna sen enää estää minua.

Kiinalainen lääketiede opettaa, että pelko on kaikista vahingollisin tunnetila. Se on kaikista syvin ja voimakkain. Se vahingoittaa meidän munuaisia. KL mukaan munuaisissa asuu meidän elämän essenssi, elämän-voima!

Korona, salaliitto-teoriat, talouden romahtaminen, mielenterveysongelmien lisääntyminen..... Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin. Toisaalta on hyvin mielenkiintoista, että esim. mun omassa elämässäni nämä samat asiat on jo pitkään ollut läsnä, ei tietenkään näin suurella mittakaavalla, mutta kuitenkin.

Vuonna joskus 2007, ystäväni kutsui minut ja muutaman muun ystävän kotiinsa. Hän oli vuosia perehtynyt salaliitto-teorioihin ja nyt hän halusi jakaa meille tietonsa. Seinälle heijastui iso kuva ja istuimme hiljaa kuunnellen, kun joku amerikkalainen salaliitto-expertti selitti kyseisessä dokumentissa, miten tämä koko maailma on järjestäytynyt ja miten tietyt tahot hallitsevat koko maailmaa. Katsoimme 6.30 asti aamulla useita eri videoita ja tämän yön aikana sain käsityksen, mitä kulissien takana näiden teorioiden mukaan tapahtuu.

Seuraavana päivänä olin erittäin ahdistunut ja shokissa. Minua pelotti ja tuntui etten enää halua elää tässä maailmassa, en voi tehdä mitään muuttaakseni mitään. Muistan kun soitin isälle tuolloin. Minun isä oli erittäin viisas mies. Hän oli henkinen pohdiskelija, ihmisten auttaja, todella valovoimainen ihminen. Kysyin isältä mitä hän ajattelee salaliitto-teorioista. Isä kertoi, että hänen läheinen ystävä on myös perehtynyt näihin ja oli tietoinen asioista.

Näin hän minulle suunnilleen vastasi: "Mervi, on todella luonnollista ajatella, että on olemassa jotain salaliittoja. Meitä ei ole kuitenkaan luotu tänne tutkimaan salaliitto-teorioita. Se on tie, mihin voi hukkua, missä voi menettää järkensä. Se on myös tie jossa lietsotaan pelkoa ja pimeyttä. Meidät on luotu tähän maailmaan välittämään rakkautta ja valoa! Auttamaan ihmisiä kenellä on vaikeaa, tekemään parhaansa, elämään rakkaudessa ja myös rakastamaan lähimmäistä."

Päätin, etten enää tutki salaliitto-teorioita. En puhu niistä tai levitä tietoa niistä mihinkään. Tuo päätös on pitänyt 13-vuotta ja edelleen pitää. 

Olen ollut hyvinvointi alalla vuodesta 2008 lähtien. Olen hoitanut lukuisia määriä ihmisiä näiden vuosien aikana. Olen kohdannut ihmisiä kenellä on todella karmeita kohtaloita, mielenterveys-ongelmia, taloudellisia ongelmia, romahduksia ja vaikka mitä! Mun alalla ihmisiin tutustuu ja myös siihen syvimpään olemukseen ja avaudutaan todellisista asioista. Olen tutustunut ihmisiin kenellä on rajuja ja vakavia sairauksia. Olen itsekin omassa elämässäni kokenut todella paljon pahaa ja pimeyttä. 

Minut valittiin vuonna 2016 Helsingin positiivisimmaksi. Ja syy oli yksinkertainen: Olen esimerkillinen siitä, että vaikeuksien keskellä voi löytää valoa, vastoinkäymiset voivatkin olla merkityksellisiä haasteita ja meidän elämämme suurimmat traumat voivat muuttua elämän myöhäisemmässä vaiheessa, meidän suurimmiksi siunauksiksi.

Minä päätin jo ajat sitten, että levitän aina, kaikissa tilanteissa rakkautta ja valoa. Ensimmäinen muistikuva on, kun olin 6-vuotias, kävelin metsässä ja huusin siellä yksin "Vaikka mitä elämässä tapahtuisi, en koskaan menetä toivoa ja valoa! En ikinä lakkaa levittämästä rakkautta, anna tulla vaan!"

Ja voin kertoa, että kyllä on tullut! Paljon paskaa. Mutta tuo 6-vuotias rohkea ja tomera pikku Mervi olisi varmasti ylpeä siitä, keneksi hän on kasvanut.

VALON SOTURI IKUISESTI!!!!!

-SuperMepa-