Superfiiliksen tarina

SUPERFIILIS ON PERUSTETTU VUONNA 2008

Superfiiliksen on perustanut Mervi "supermepa" Hämäläinen vuonna 2008. Superfiilis aloitti pienissä tiloissa tekemällä hierontaa Myyrmäen urheiluhallissa. Hiljalleen osaamista on tullut lisää ja toiminta on laajentunut. Vuonna 2015 Superfiilis muutti täysin omiin tiloihin Helsingin Eerikinkadulle ja syntyi Superfiilis Helsinki.

Vuonna 2019 Superfiilis Helsinki muutti Hietalahdenkadulle.

Superfiilis on minulle todellakin kutsumustyö. Kutsumus jakaa ihmisille positiivista elämänasennetta, iloa, kiitollisuutta ja herätellä ihmisiä katsomaan oikeita asioita elämässään. Minulle on tärkeää sekä henkinen, että fyysinen hyvinvointi, ihminen on kokonaisuus.

Sydämellisesti tervetuloa löytämään sisäinen Superfiiliksesi. 

-Supermepa- 

Superfiilis on vuosien saatossa kasvanut ja muuttanut isompiin tiloihin ja palkannut työntekijöitä. Tällä hetkellä Superfiilis toimii isoissa tiloissa, kivenheiton päässä vanhasta Eerikinkadun toimipisteestä, osoitteessa Hietalahdenkatu 10. Putiikki on saanut enemmän tilaa, siirtynyt myös nettiin ja Superfiilis on alkanut maahantuoda ja jälleenmyydä hoitotuotteita. Superfiilis-hoitolassa hoitoja tekee Mervin lisäksi muitakin hoitajia. Kursseja järjestetään useita viikottain ja koko ajan kuvataan lisää verkkokurssimateriaalia. Vain aika näyttää, mitä kaikkea Superfiiliksessä puuhataan 10 vuoden päästä!