Superfiiliksen Hoitola

Tervetuloa hemmotteleviin ja tehokkaisiin hoitoihin!

IMUKUPPIHIERONTA JA KUIVAKUPPAUS

Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluva hoito Imukuppihieronta ja kuivakuppaus on äärimmäisen tehokas ja parantava hoito! Kehoa voidaan käsitellä osittain, tai sitten tehdä hoito koko keholle!

Hoidossa avataan Imukuppien avulla energitukoksia ja kuona-aine kertymiä! Irrotetaan lihaskalvoja, jotka ovat liimautuneet kiinni lihaksiin! Hoito soveltuu erittäin hyvin myös urheilijoille!

SUKLAATERAPIA

Rakastatko suklaata?
Tiesitkö, että suklaata käytetään myös parantavana elementtinä terapia hoidoissa?

Sisältää koko kehon suklaaöljy/massa hieronta,
suklaaparafiini käsihoito,
suklaa naamio, suklaa kylpyjä,
suklaa Akupiste-paineluhieronta,

LUXUS HEMMOTTELU KÄSIHOITO

Sisältää:

Ruusukylvyn käsille

suklaaparafiinihoidon, kuorinnan, naamion,

Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, lakkaus,

Käsien hieronta ihanilla eteerisillä öljyillä!


INTUITIO HOITO

Intuitio hoidossa suunnitellaan hoito juuri sinun kehoasi ja mieltäsi varten. Hoidossa hyödynnetään hyväksi kaikkia Superfiiliksen hoitoja ja räätälöidään niistä juuri sinulle sopiva paketti! Kokonaisvaltainen, parantava, hemmotteleva ja tehokas hoito!

Voit myös itse toivoa, mitä haluaisit hoitoon, tai vastaavasti toivoa mitä et halua.

HEMMOTTELU KÄSIHOITO

Ihana hemmotteleva ja parantava käsihoito!

Sisältää yrttikylvyn, kuorinnan, naamion käsille,

Minimanikyyri

Akupistekäsittelyä

Hieronta eteerisillä öljyillä huomioiden kehosi, mielesi ja ihotyyppisi

INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO/ REIKI

Energiahoito on kehon tasapainottamista energiatukoksista ja erilaisista epätaspainotiloista!

Jokaisen asiakkaan kanssa suunnitellaan oma hoito, juuri sinulle parhaaksi!

Energiahoitoon voidaan soveltaa myös akupunktiota, parantavia kiviä, yrttihauteita, yrttilääkintää , aromaterapiaa

KIINALAINENKÄSIHIERONTA

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva käsihieronta! 

Kokonaisvaltainen käsihieronta, käydään läpi paljon akupisteitä, meridiaanit eli energia kanavat, sekä kehon elintoimintoja ja elimien pisteitä käsistä! 

Tehdään energeettistä hierontaa, yrttihauteita ja muita kiinalaisen lääketieteen erittäin parantavia tekniikoita!

PARANTAVA RAAKASUKLAA-HIERONTA

Ihana, parantava ja tehokas Suklaahieronta! ❤️

Hoito perustuu vanhoihin idänoppeihin! Jo 5000 vuotta sitten mayat, asteekit ja inkat ovat tehneet Parantavia Suklaahoitoja! Raakasuklaan parantavat mineraalit (yli 1200 mineraalia) imeytetään vanhoin menetelmin kehoon! Hieronta tehdään huomioiden sinut kokonaisvaltaisesti, käyden läpi akupisteitä ja energiakanavia! Tämä hoito on todellista luksusta ja erittäin Parantava!

Hoito soveltuu äärimmäisen hyvin myös rankan urheilusuorituksen jälkeen, Raakasuklaassa on erittäin paljon magnesiumia ja magnesium imeytyy parhaiten kehoon ihon kautta. Superfiiliksessä käy paljon urheilijoita suklaahieronnassa esim. Maratonin jälkeen.

PARANTAVA PARAFIINIHOITO

Ihana parantava parafiini!

Parafiini on erittäin hyvä esim.
Laukaisee erinomaisesti jäykkyyttä!
Nuorentaa ja heleyttää ihoa!
Erittäin parantava nivelille
Auttaa urheiluvammoihin
Pehmentää ja kosteuttaa!
Ihana rentouttava ja parantava hoito!

Parantava Parafiini hoito käsille

45min  (sisältää ylellisen käsikylvyn, ihonkuorinnan, Parafiinihoidon, käsihieronnan eteerisillä öljyillä

Parantava Parafiinihoito jaloille

45min  (sisältää ylellisen jalkakylvyn, ihonkuorinnan, Parafiinihoidon, JalkahieroNam eteerisillä öljyillä)

Luxus hoidot:

60min  käsille (kaikki sama kuin perushoidossa, mutta lisänä hoitoon kuuluu naamio ja pidempi hieronta!)

60min  jaloille (kaikki sama kuin perushoidossakin, mutta lisänä hoitoon kuuluu naamio ja pidempi hieronta)

Vaihtoehtoina parafiinille:

lime, laventeli, suklaa 

KIINALAINEN JALKAHIERONTA

Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva Jalkahieronta tehdään polvesta alaspäin. Hoidossa käydään läpi paljon akupisteitä, meridiaanit eli energia kanavat, sekä kehon elintoimintoja ja elimet jalkapohjasta! Hoito on erittäin tehokas ja parantava!

PARANTAVAT KIVET

Tämä ihana hoito tehdään erilaisilla Parantavilla kivillä! Hoidossa huomioidaan hoidettavan epätasapainotilat ja katsotaan yksilöllisesti oikeat kivet hoitoon! Hoitoon voidaan yhdistää myös Kuumakivihierontaan tai energiahoitoa, mutta hoito on tehokas myös pelkästään parantavilla kivillä!

SHIATSUTERAPIA

Shiatsu on yli tuhat vuotta vanha fyysinen Terapiamuoto. Se noudattaa kaukoidässä kehittynyttä elämänkäsitystä, jonka mukaan qi-energia on sekä terveyden että sairauden perusta. Terapeutti painelee sormin, peukaloin, nyrkein, polvin tai jaloin vartalossa meridiaanien varrella sijaitsevia painalluskohtia. Shiatsussa käsitellään koko keho päästä varpaisiin ja hoito on erittäin tehokas ja rentouttava. Shiatsulla voidaan parantaa monenlaisia kehon ja mielen epätasapainotiloja.

Shiatsu on kiinalaisen lääketieteen yksi tehokas ja vanha hoitomuoto, joka perustuu QI-energian virtaamiseen kehossamme. Kiinalaisessa lääketieteessä ihminen ajatellaan kokonaisuutena, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Shiatsun avulla tasapainotamme kehon toimintoja, jolloin ihminen ei sairastu tai mahdollisesti paranee jo sairastuttuaan. Shiatsu tarkoittaa suomeksi peukalolla painamista, mutta shiatsua tehdessä, käytetään myös muita kehonosia hoidon aikana. Kiinalaiseen lääketieteeseen kuuluu vahvasti myös ravitsemus, parantava ruoka ja yrtit. Shiatsussa asiakasta hoidetaan meridiaanien eli energiakanavien kautta.

Mervi on valmistunut Shiatsuterapeutiksi 2009 ja Shiatsu Mestariksi 2012

Superfiiliksessä koulutetaan myös uusia Shiatsuterapeutteja! Syksyllä 2018 alkaa uusi koulutus! kysy lisää jos kiinnostuit!

Voimme myös räätälöidä juuri sinun tarpeisiin sopivan hoidon!

Ota rohkeasti yhteyttä mervi@superfiilis.fi

AROMATERAPIA HIERONTA

Aromaterapia on hierontaa, joka tehdään eteerisillä öljyillä!

Aromaterapia perustuu kasvien eri osista saatavien eteeristen öljyjen käyttöön.

Nämä öljyt vaikuttavat hajuaistin ja ihon välityksellä. Tavoitteena on tasapainottaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa.

Aromaterapeuttisella käsittelyllä pyritään edistämään kokonaisvaltaista tasapainoa, rentoutumista ja jaksamista. Aromaterapialla voidaan myös virkistää ja piristää kehoa, sekä mieltä.

Eteeriset öljyt valitaan aina jokaisen asiakkaan oman tarpeen mukaisesti. Aromaterapialla voidaan hoitaa lukuisia kehon epätasapainotiloja!

Esim. stressi, masennus, unettomuus, ruuansulatusongelmat, suolisto-ongelmat, väsymys... ja lukuisia muita ongelmia ja epätasapainotioja!

Voit valita haluatko Aromaterapeuttisen hieronnan, vai Urheilihieronnan eteerisillä öljyillä!

KUUMAKIVIHIERONTA

Hot Stones

Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin; koko keho rentoutuu. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin ja akupisteisiin (selälle, vatsalle, kämmeniin ja jalkapohjin) asetellaan lämpimät kivet. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden sitä. Myös hieronta tehdään lämpimillä kivillä, sekä manuaalisesti käsillä. Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava ja tehokas hoito! Hoito pohjautuu vanhoihin idänoppeihin. Hoidossa käytetään sekä kylmiä- että kuumia kiviä!


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka sopii kaikenikäisille. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Olo on jo puolen tunnin hoidon jälkeen tavattoman seesteinen ja ajatukset ovat kirkkaat ja rauhalliset. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena ja vaikutus jatkuu vielä seuraavien päivien ajan.

Auttaa erinomaisesti mm stressiin, unettomuuteen, migreeniin, masennukseen, ahdistukseen ja uupumukseen.


Haluatko rentouttaa kehoasi hemmotellen, vai kunnon muokkaavaa Urheiluhierontaa?

Varaa aika juuri sinulle sopivaan hoitoon!

KIINALAINEN LÄÄKETIEDE/ AKUPUNKTIO

Kiinalainen lääketiede on yli 3000 vuotta vanhaa tietoutta ihmisen kehosta ja mielestä.

Kiinalainen lääketiede on erittäin tehokasta kehon ja mielen hoitoa monin eri hoitomenetelmin.

AKUPUNKTIO on monikäyttöisiä ja tunnetuin hoitomenetelmä kiinalaisessa lääketieteessä. Akupunktiossa laitetaan akupunktioneuloja vaikuttamaan kehon akupisteisiin energiakanavien varrelle ympäri kehoa. Neulat avaavat kehon tukkeumia ja näin ollen tasapainottavat kehon taas toimimaan oikein.

MOXIBUSTIO on akupisteiden lämmittämistä ja lämmön avulla avataan kehon energiatukkeumia. Lievittää kipua ja lisää kehon ja mielen elinvoimaa.

MIKROKUPPAUS on erittäin tehokas hoitomuoto mm alaselän kipuihin, päänsärkyyn, hartiaseudun kipuihin, niskan jäykkyyteen ja särkyyn, nivelsärkyyn, huonoon verenkiertoon, kurkkukipuihin, poskiontelotulehduksiin ja kuumeen alentamiseen. Mikrokuppauksessa päästetään pieni tippa verta valitusta akupisteestä ja näin avataan energian tukkeumia.

KUIVAKUPPAUS on kuppausta ilman, että rikotaan ihoa. Auttaa erityisesti selän eri ongelmiin, hartiakipuihin, lavan jumitustiloihin ja voidaan käyttää myös selluliittihierontaan.

Hoidossa huomioidaan ihminen kokonaisuutena Ja käytetään eri menetelmiä huomioiden hoidettavan epätasapainotilat. Mahdollisuus on saada kaikkia eri menetelmiä hoidossa, tai sitten keskittyä vaik yhteen asiaan, esim alupunktioon ja neuloihin!


KLASSINEN HIERONTA

Hieronta on maailman vanhimpia hoitomuotoja. Klassinen hieronta kohdistuu pääosin tuki- ja liikuntaelimistön liikettä tuottaviin lihaksiin ja lihasryhmiin. Klassisessa hieronnassa tavoitteena on vähentää eri syistä johtuvia lihasjännityksiä. Erilaisilla hierontaotteilla muokataan lihaksia ja rentoutetaan niitä. Hieronta lisää aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja imunestekiertoa, vähentää kipua ja rentouttaa, parantaa nivelten liikkuvuutta ja tuo lisää elastisuutta.
Hieronta rentoutta sinua fyysisesti ja psyykkisesti. Hieronnasta saat apua esimerkiksi niskahartiaseudun, selän sekä jalkojen lihaskireyksiin ja kireyksistä johtuviin särkyihin, muun muassa päänsärkyyn.

URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronta on klassista hierontaa, jota sovelletaan urheilijan ja aktiivikuntoilijan tarpeisiin. Urheiluhieronta voi olla aktivoivaa, huoltavaa, hoitavaa, muokkaavaa, palauttavaa tai rentouttavaa hierontaa.
Urheiluhieronnalla pyritään poistamaan lihasjännityksiä ja syntyneitä kiinnikkeitä sekä ennalta ehkäisemään niiden syntyä. Hieronnassa huomioidaan urheilijan harjoitus- ja kilpailukaudet. Hieronnassa huomioidaan myös urheilulaji. Urheiluhieronnalla rentoutetaan jännittyneet lihakset ennen rasitusta ja nopeutetaan rasituksesta palautumista ja pyritään täten parantamaan urheilusuoritusta.
Säännöllisen harjoittelun ja tavoitteellisen liikunnan lihashuolloksi ei riitä pelkkä venyttely ja lepo. Urheiluhieronta ehkäisee rasitusvammojen syntyä ja edistää niiden parantumista sekä ylläpitää lihasten venyvyyttä ja nivelten liikelaajuutta.

Urheiluhierontaa kuuluu myös erilaisia erikoiskäsittelyjä mm penikoiden irrotus, lapojen irrotus, lonkankoukistajan irrotus, urheiluteippaus jne.

Mervi Hämäläinen on valmistunut Urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhieroja koulusta Pasilasta 2008. Mervillä on pitkä kokemus Urheiluhierojana! Hän on työskennellyt HIFK jalkapallon edustusjoukkueessa fysiohuoltajana ja urheiluhierojana 2009 ja tehnyt lukuisia yhteistyöprojekteja Urheiluseurojen kanssa. Edelleen Mervillä on asikaskunnassa kilpaurheilijoita.

Urheiluhierontaan voidaan myös soveltaa muita hoitomuotoja, mm akupunktiota, imukuppihierontaa, eteerisiä öljyjä, kuumakivihierontaa, Gua sha kalvokäsittelyä!

PARANTAVAT KASVIT JA ÖLJYT

Aromaterapiaa ja Yrttiterapiaa

YRTTITERAPIA HOITO

Sisältää

Kehon kuivaharjaus

Yrttinyytti lämpö-öljyhieronta

Yrttikylpyjä, yrttikuorintoja, yrttinaamioita keholle

Akupistepainelua ja energeettistä hierontaa eteerisillä öljyillä

Yrttiteetä ja sisäisesti käytettäviä eteerisiä öljyjä

Koko kehon käsittely päästä varpaisiin

RUUSUTERAPIA HOITO

Naisille ihana ylellinen
RUUSU-Terapia Hoito 💖
Hoidon kesto: 2,5h
Sisältää: ruusukylpyjä, ruusunaamiot, hemmottelu ruusu-kasvohoito, hemmottelu jalka- ja käsihoito, koko vartalon ruusu-öljyhieronta 💖

Ruusu on ihana naisten hormonitoimintaa tasapainottava parantava kasvi! 

PARANTAVA JA HEMMOTTELEVA KASVOHOITO

Superfiilis
Parantava Hemmottelu Kasvohoito
Ihon puhdistus
Ihon kuorinta
Hemmotteleva kasvonaamio
Kasvohieronta eteerisillä öljyillä
ihotyyppisi mukaan, huomioiden myös kehosi ja mielesi! 💖
Kasvojen akupiste käsittelyä
Hoitoon kuuluu myös rinnan yläosan, niskan ja kallonpohjan hieronta!